Inclusief Ondernemers Netwerk

Meet Eat Match & Repeat

Meet Eat Match & Repeat
09/10/2018 Marieke Snieder
ION-event Meet Eat Match Repeat

Maandag 8 oktober vond de derde editie van het jaarlijkse ION-event plaats. Dit jaar met het thema ‘Meet Eat Match & Repeat’. Vol spanning kwamen de werkzoekenden en werkgevers naar het matchevent. De ruimtes en zalen in de school Kristallis aan de H400 waren voor deze gelegenheid omgetoverd tot een feestelijke locatie, klaar om te ontmoeten, eten en matchen.

ION is, naast een sociale businessclub, er op gericht om werkgevers en werkzoekenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt (zoals een indicatie banenafspraak) met elkaar in contact te brengen. Het uiteindelijke doel is meer werk voor deze groep mensen.

Henny van Benthem, bestuurslid van ION, opende de avond en gaf het startsein voor de workshops die ondernemers en werkzoekenden gezamenlijk volgden. Aansluitend gingen zij, onder het genot van een heerlijk diner verzorgd door ‘Talent in de Keuken’ onder leiding van chefkok Eli, met elkaar in gesprek. Na iedere gang wisselden de gasten van tafel en wachtte de volgende match met weer een heerlijk gerecht!

Het was een geweldige avond met tientallen mooie matches. Meet Eat Match Repeat ging nog lang door tot ver na het laatste gerecht.

Hierbij ook bijzondere dank aan de leerlingen van Kristallis die de hele middag en avond hebben meegeholpen. Samen met stagiaires van het ROC Nijmegen, onder leiding van Partyservice Milder, hebben zij hard gewerkt om er een groot succes van te maken.

Het totale resultaat van deze avond is meer dan de tientallen matches die tussen werkgevers en werkzoekenden zijn gemaakt. Ook het zelfvertrouwen dat werkzoekenden op deze avond hebben gekregen door positieve gesprekken is een belangrijk plusplunt. Hierdoor wordt duidelijk dat steeds meer ondernemers sociaal verantwoord ondernemen hoog op de agenda hebben staan en hart voor de groep kwetsbare werkzoekenden hebben. Een resultaat om als regio trots op te zijn!

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!