Inclusief Ondernemers Netwerk

ION Keurmerk

Als ION-lid ontvangt u het exclusieve keurmerk voor inclusief ondernemen. Met dit keurmerk tonen organisaties aan dat zij inclusieve werkgevers zijn. Dit keurmerk reiken we jaarlijks uit tijdens de Dag van de 1000 Voorbeelden. Helaas kon dat dit jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Daarom zochten we naar andere manieren om het keurmerk uit te reiken. Onlangs reikte voorzitter Ivo Hermsen een aantal ION-leden het keurmerk persoonlijk uit.

Ja, ik meld mij nu aan als nieuw lid van het ION-Netwerk!

Lidmaatschap:

Er zijn twee soorten lidmaatschappen voor het ION:

1. Een aspirant-lidmaatschap:

Dit is voor ondernemers die de ambitie hebben om medewerkers uit de doelgroep in dienst te nemen, maar op het moment van de aanvraag van het lidmaatschap nog niemand in dienst hebben uit de doelgroep. Aspirant-leden worden lid op het moment dat ze een halfjaar een medewerker(s) uit de doelgroep in dienst hebben. Dit moet binnen een jaar gerealiseerd zijn, anders vervalt het aspirant-lidmaatschap.

2. Lid:

Ondernemers die medewerkers uit de doelgroep langer dan een half jaar in dienst hebben kunnen gelijk lid worden van het Inclusief Ondernemersnetwerk.

Het bestuur van ION is bevoegd om ondernemers toe te laten tot het netwerk of ze uit te sluiten.

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!