Inclusief Ondernemers Netwerk

Lid worden van ION

Bent u ook een inclusieve ondernemer en enthousiast om lid te worden van ION? U kunt zich eenvoudig aanmelden voor het Inclusief Ondernemers netwerk.

Lid worden:

Het netwerk is bedoeld voor ondernemers die gevestigd zijn in de regio Rijk van Nijmegen en bij wie met succes medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken of de ambitie hebben om hiermee aan de slag te gaan. Het bestuur toetst op basis van een aantal criteria of u lid kunt worden van ION:

 

• Er zijn werknemers uit de doelgroep bij u werkzaam (op basis van salaris) of u heeft de ambitie om dit binnen een halfjaar te realiseren (aspirant-lid).

• U bent bereid om actief een bijdrage te leveren aan het netwerk en zijn ambities.

 

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het netwerk; u betaalt een maatschappelijke contributie door te werken met medewerkers uit de doelgroep.

Ja, ik meld mij nu aan als nieuw lid van het ION-Netwerk!

Lidmaatschap:

Er zijn twee soorten lidmaatschappen voor het ION:

1. Een aspirant-lidmaatschap:

Dit is voor ondernemers die de ambitie hebben om medewerkers uit de doelgroep in dienst te nemen, maar op het moment van de aanvraag van het lidmaatschap nog niemand in dienst hebben uit de doelgroep. Aspirant-leden worden lid op het moment dat ze een halfjaar een medewerker(s) uit de doelgroep in dienst hebben. Dit moet binnen een jaar gerealiseerd zijn, anders vervalt het aspirant-lidmaatschap.

2. Lid:

Ondernemers die medewerkers uit de doelgroep langer dan een half jaar in dienst hebben kunnen gelijk lid worden van het Inclusief Ondernemersnetwerk.

Het bestuur van ION is bevoegd om ondernemers toe te laten tot het netwerk of ze uit te sluiten.

Criteria om lid te worden van het ION

WerkBedrijf toetst op basis van onderstaande criteria of een ondernemer lid kan worden van het netwerk:

• De ondernemer heeft werknemers uit de doelgroep in dienst of heeft de ambitie om dit binnen een halfjaar te realiseren (aspirant-lid).

• De ondernemer is gevestigd in/rondom de regio Rijk van Nijmegen

• De ondernemer is bereid om actief een bijdrage te leveren aan het netwerk en zijn ambities

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het netwerk; de ondernemer betaalt een maatschappelijke contributie door medewerkers uit de doelgroep in dienst te nemen. Het netwerk wordt gefaciliteerd door het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!