Inclusief Ondernemers Netwerk

Inspirerende ION borrel 7 oktober

Inspirerende ION borrel 7 oktober
08/10/2021 Marieke Snieder

Afgelopen donderdag 7 oktober was er eindelijk, na bijna 2 jaar, weer een live netwerkbijeenkomst van ION (inclusief Ondernemers Netwerk). Eindelijk konden de ION-leden elkaar (weer of voor het eerst) ontmoeten en konden we samen proosten op het 5-jarig jubileum van ION. We waren te gast bij ION-lid hotel Mercure.

Bart de Bruin, algemeen directeur Dar en bestuurslid ION, opende de bijeenkomst en vertelde over de nieuwe koers en toekomst van ION. Ook stelde Rens Kezer, teammanager bij WerkBedrijf, zich voor als nieuw bestuurslid van ION.

Jarno Wilbers van Stadsboom gaf, als ION-lid van het eerste uur, een presentatie. Samen met Jos van Esch, de eigenaar van het pand waar de Stadsboom per 1 januari 2022 intrekt, vertelde hij over het mooie werk dat zij doen voor mensen (vooral jongeren) met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de verhuizing naar het nieuwe pand aan de Energieweg komt er ruimte om nog meer mensen een mooie werkplek te bieden.

Vanuit de Sectorraad GO lieten Wim Ludeke en Richard Brenkman zien dat je vanuit de onderwijskant ook het goede voorbeeld kunt geven aan ondernemers, en zelf ook binnen je eigen formatie op een school een goede inclusieve werkgever kunt zijn.

Tot slot reikte wethouder Petra Molenaar feestelijk de keurmerken uit aan Ronnie en Maruschka Hendrix van Wemaron en Harold Bastiaans van Work Coach Connect. Tijdens de borrel ontstonden mooie nieuwe contacten en verbindingen om nog meer mensen kansen te kunnen bieden.

 

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!