Inclusief Ondernemers Netwerk

Uitnodiging: digitale bijeenkomst inclusie na een jaar corona op 16 april

Uitnodiging: digitale bijeenkomst inclusie na een jaar corona op 16 april
09/04/2021 Marieke Snieder

Welke inclusieve lessen kunnen we trekken na een jaar corona? Die vraag staat centraal tijdens de digitale bijeenkomst, die ‘Op naar de 100.000 banen’ en ‘Op naar de 25.000 banen’ op vrijdag 16 april organiseren.

Aart van der Gaag en Martine Schuijer gaan in de studio het gesprek aan met Sabine de Jong (Everyday Heroes), Pieter Raven (Pernu) en Cristel Portenaar (Calder Werkt).

Aanmelden kan via dit formulier

Ongeveer een jaar geleden deed corona zijn intrede in Nederland. De economische gevolgen zijn groot. Veel sectoren zijn hard getroffen. Kijken we naar de Banenafspraak dan zien we dat de groei in 2020 afnam, maar dat we volgens de laatste UWV-cijfers nog steeds op schema lopen. Veel werkgevers houden vast aan hun inclusieve doelstellingen.

Hoe dat kan en welke lessen er dit jaar zijn geleerd, willen we nagaan in een digitale bijeenkomst voor inclusieve werkgevers op vrijdag 16 april 2021 vanaf 13.30 uur.

Samen kijken we terug op het afgelopen jaar, werpen we een blik op de toekomst van de inclusieve arbeidsmarkt, delen we ervaringen op het gebied van bemiddeling/matching en zoeken we concrete aanbevelingen om inclusie in het algemeen en de Banenafspraak in het bijzonder verder te stimuleren.

De bijeenkomst op vrijdag 16 april wordt uitgezonden vanuit de studio in de Malietoren en is vanaf 13.30 live te volgen via teams. Via de chat zal het ook mogelijk zijn mee te praten.

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!