Inclusief Ondernemers Netwerk

Harrie helpt-training volgen bij Wbrn-UWV

Harrie helpt-training volgen bij Wbrn-UWV
01/03/2021 Marieke Snieder
Harrie training

Pak uw kans! WerkBedrijf en UWV WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen bieden een tweedaagse ‘Harrie helpt-training’ aan voor regionale werkgevers om collega’s met een arbeidsbeperking zo goed mogelijk te begeleiden en zich thuis te laten voelen binnen uw bedrijf. De uitvoering van de training is in handen van CNV Jongeren.

Het hebben van een buddy op de werkvloer die een arbeidsbeperkte collega begeleidt, werkt positief in de arbeidsrelatie. De training ‘Harrie helpt’ ondersteunt de buddy daarin. Deze buddy, een collega-werknemer, moet over de juiste kwaliteiten beschikken om zijn collega goed te kunnen begeleiden: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk (HARRIE).

Deelnemers aan de Harrie helpt-training krijgen informatie en tools om hen te helpen bij de begeleiding. Daarnaast is er veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen. Doet u mee?

* 13 april & 18 mei
* 1 & 29 juni

Stuur voor meer informatie of aanmelding een mail naar Pieter Piscaer, commercieel manager bij WerkBedrijf: p.piscaer@wbrn.nl

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!