Inclusief Ondernemers Netwerk

De Week van de 1000 Voorbeelden

De Week van de 1000 Voorbeelden
12/10/2020 Marieke Snieder

Samen met WSP’s, regionale organisaties en andere partners, worden in de Week van de 1000 Voorbeelden, overal in Nederland activiteiten georganiseerd rond de match tussen inclusieve werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking. Een overzicht van deze activiteiten vind je in de agenda op de website van VNO-NCW over de Dag van de 1000 Voorbeelden. Daarnaast organiseren zij dagelijks een activiteit. Hieronder een aantal interessante (online) activiteiten voor leden van ION.

Dinsdag 27 oktober: Open de deuren van inclusie.

Presentatie van de brochure: ‘Open de deuren voor inclusie’. Speciaal voor de gelegenheid ontwikkelden het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid, Instituut Gak en ‘Op naar de 100.000 banen’ een cadeaueditie van de gids Inclusief werkgeven doe je zo!
Hoe wordt je inclusief werkgever? Waar vind je kandidaten? Wat is handig om vooraf te regelen? Wat zijn passende taken en wat vinden de collega’s? Met deze checklist zien werkgevers snel of ze aan de belangrijkste zaken gedacht hebben.

Wil je de brochure ontvangen? Klik dan hier.

Woensdag 28 oktober: Inclusieve knokkers

Tijdens de laatste aflevering van de podcastserie ‘Open de deuren voor inclusie’, lanceren we de campagneInclusieve Knokkers. Met Martine Schuijer, directeur Stichting NLOM! en projectleider ‘Op naar de 100.000 banen’ & ‘Op naar de 25.000 banen’, bespreken we de toekomst van de Banenafspraak.

Wil je de podcast ontvangen? Klik dan hier.

Vrijdag 30 oktober: presentatie tijdschrift

Het tijdschrift over de ‘Week van de 1000 voorbeelden’ doet niet alleen verslag van de activiteiten tijdens de Week van de 1000 Voorbeelden, maar belicht via columns en vele best practices ook de vele inclusieve initiatieven die op dit moment worden ontplooid.

Wil je het tijdschrift ontvangen? Klik dan hier.

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!