Inclusief Ondernemers Netwerk

Nieuw bestuurslid ION

Nieuw bestuurslid ION
17/06/2021 Marieke Snieder

Rens Kezer, teammanager bij WerkBedrijf, treedt als bestuurslid toe tot het bestuur van ION. Hij vervangt Ron van Wamel, die per 1 juli WerkBedrijf, en daarmee ION, verlaat. ION-voorzitter Ivo Hermsen: “We betreuren het vertrek van Ron. Zijn strategische blik, verbindende rol en prettige persoonlijkheid gaan we missen. Het is voor ION belangrijk een bestuurslid te hebben dat verbonden is met WerkBedrijf. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. We zetten ons immers in voor hetzelfde doel: het creëren van kansen op de arbeidsmarkt, voor mensen voor wie dat zonder ondersteuning lastig is. Met Rens krijgen we een waardige opvolger. Zijn ambities sluiten goed aan bij de strategische koers die ION wil varen.”

Kansen en uitdagingen
Rens (39) is teammanager bij WerkBedrijf. Daarnaast is hij onlangs gestart in een directie-traineeship binnen WerkBedrijf. Rens: “Ik wil graag betrokken zijn bij ION, omdat het een netwerk is voor en door ondernemers. Er staat al een mooie basis, maar er is nog veel te bereiken op de inclusieve arbeidsmarkt. ION vertelt het echte verhaal. Met alle kansen en successen die inclusief ondernemen biedt, maar ook de uitdagingen waar je in de praktijk mee te maken kunt krijgen.”

Brug slaan
Rens: “Ik heb zin in mijn rol als bestuurslid. Ik denk dat ik een mooie brug kan slaan tussen WerkBedrijf en ION. Zodat we allebei nog bekender worden in de regio en nog meer meerwaarde krijgen. De afgelopen tijd is het relatief stil geweest door corona. Die tijd is goed benut om plannen te maken. Een mooi moment voor mij om in te stappen en met die plannen aan de slag te gaan. Samen met collega-bestuurders Bart de Bruin, Leonie Kersten, Henny van Benthem en Ivo Hermsen -en natuurlijk met al onze leden – gaan we voor een inclusieve toekomst.”

Over ION
Het inclusief Ondernemers Netwerk, kortweg ION, werkt aan meer werk voor mensen met arbeidsbeperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. ION wil inclusieve ondernemers verbinden, versterken en zichtbaar maken. We stimuleren inclusief ondernemen en organiseren jaarlijks verschillende bijeenkomsten. ION is een zakelijk netwerk waarbij ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en samen zaken kunnen doen.  
www.ion-netwerk.nl

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!