Inclusief Ondernemers Netwerk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Vierdaagsefeesten: de Unieke Wandeling

19/07/2018, vanaf 14:30 - 15:30

We nodigen je van harte uit voor de Unieke Wandeling op donderdag 19 juli, vanaf 12.30 uur.

Na de zeer succesvolle eerste editie van 2017 organiseert Vierdaagsefeesten wederom het event Uniek Wandelen. Ze bieden met deze bijzondere wandeling aandacht voor participatie van mensen met een (verstandelijke) beperking in de maatschappij. We wandelen samen 5 kilometer met scholieren en ondernemers: dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten.

ION sluit hier heel graag bij aan en organiseert samen de Albert Heijn en Vierdaagsefeesten een bijzondere ontvangst voor ION-leden voordat de wandeling van start gaat. Daarna ben je (samen met je medewerkers) natuurlijk van harte welkom om mee te doen de unieke wandeling!

Het programma
12.30u  Ontvangst op Kelfkensbos met programma (meer informatie hierover volgt)
13.30u  Start Unieke Wandeling. Je kunt ervoor kiezen om de lopers aan te moedigen of natuurlijk om zelf mee te lopen!
17.00u  Aankomst Kelfkensbos van de wandelaars

De 5 kilometer lange wandeltocht start op Kelfkensbos en loopt via de Waalbrug richting het Stadseiland naar de Snelbinder, de Waalkade en de Voerweg. In stijl wordt er gefinisht op Kelfkensbos, met uiteraard gladiolen en medailles.

Aanmelden
We horen graag of je bij de bijzondere ontvangst bent voordat de Unieke Wandeling van start gaat. In dit uur kun je netwerken met andere ondernemers en is er een speciaal programma. Meer informatie hierover volgt snel! Om 13.30 uur (bij de start van de wandeling) is ook het einde van het programma. Aanmelden hiervoor kan via ion@wbrn.nl.

Loop je ook mee met de unieke wandeling? Een mooie manier om je bedrijf te promoten en eventueel samen met je medewerkers aan deel te nemen! Aanmelden voor de wandeling kan rechtstreeks via: https://www.vierdaagsefeesten.nl/uniek-wandelen-2018/

Gegevens

Datum:
19/07/2018
Tijd:
14:30 - 15:30
Site:
https://www.vierdaagsefeesten.nl/uniek-wandelen-2018/

Organisator

ION & Vierdaagsefeesten

Locatie

kelfkensbos
Kelfkensbos
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!