Inclusief Ondernemers Netwerk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Talent Event in de Vasim

30/10/2023, vanaf 08:00 - 17:00

Het Talent Event Rijk van Nijmegen is een matchingevent/banenmarkt voor iedereen uit de regio die werk zoekt of van baan wil veranderen. Het event vindt op 30 oktober plaats in De Vasim. Werkgevers staan open voor de unieke talenten en skills van de deelnemers en willen op basis hiervan met hen in gesprek. Er is keuze uit een ochtend- of middagprogramma. Special guest Samir Fighil opent het event. Inschrijven is nodig kan tot en met 24 oktober op de website van het Talent Event: u.uwv.nl/talentevent-nijmegen.

Ochtend- en middagprogramma
Tijdens de inschrijving voor het Talent Event maken de deelnemers een keuze voor het ochtend- of middagprogramma. Daarnaast vullen zij een online talentenlijst in. Naast meerdere matchingsgesprekken met werkgevers, kan je als deelnemer van het Talent Event kleur- en kledingtips krijgen, een pasfoto laten maken of een ‘vaardigheden-cv’. Ook kan je advies vragen over scholings- en beroepsmogelijkheden op basis van jouw talenten. Verhalenverteller en Nijmegenaar Samir Fighil opent het Talent Event. Hij neemt de bezoekers mee in zijn persoonlijk verhaal en vertelt hoe hij zijn eigen talenten heeft weten te benutten. Talent Event vindt plaats in het gebouw De Vasim in Nijmegen.

Talentgerichte matching
De organisatie verwacht dat op basis van de match op talenten interessante gesprekken ontstaan. Jan-Willem Brandt: “Het is soms een lastige opgave voor werkgevers; het vinden van nieuw personeel op de huidige arbeidsmarkt. Het cv van de kandidaat en de functieomschrijving zijn lang niet meer bepalend voor de perfecte match. Deelnemers vullen tijdens hun inschrijving voor het Talent Event een online talentenlijst in. Op basis van deze talenten ontstaan er matches met de deelnemende werkgevers. Verschillende bedrijven zijn vertegenwoordigd. Met een focus op gewenste talenten kijken we vooruit en is er meer kans op een duurzaam resultaat.”

Voor werkgevers die geen of weinig ervaring hebben met personeelswerving op talenten (skills), is het Talent Event een uitgelezen kans om hiermee te beginnen. Voor werkgevers die al ervaring hebben met deze manier van werven, biedt het Talent Event de kans om dit in een dynamische omgeving te doen.

Inschrijven

Werkzoekenden kunnen zich tot en met 24 oktober inschrijven op de website van het Talent Event: u.uwv.nl/talentevent-nijmegen.

Gegevens

Datum:
30/10/2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Site:
u.uwv.nl/talentevent-nijmegen.

Organisator

Werkbedrijf Rijk van Nijmegen en UWV
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vasim
Nijmegen, + Google Maps

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!