Inclusief Ondernemers Netwerk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ION-event: Maakt u de match?

10/10/2016, vanaf 17:30 - 21:00

U bent van harte welkom in de Kube (Honig) om op een unieke manier kennis te maken met deze nieuwe business club én inclusief ondernemen. Naast een wervelende theatershow maakt u kennis met werkzoekenden en kunt u uitgebreid netwerken met collega-ondernemers. Deelname is gratis. Meldt u nu aan via http://bit.ly/2cvziN8

Sociaal en inclusief ondernemen
Bestaan de traditionele werkgever en werknemer nog? Op 10 oktober laten we zien wat inclusief ondernemen inhoudt en wat het uw bedrijf kan opleveren. Er zijn veel meer manieren mogelijk om een goede match te maken dan het formele werving&selectieproces. Wethouder Tankir en het bestuur van het ION vertellen u graag meer over hoe u de match kunt maken en inhoud kunt geven aan inclusief ondernemerschap.

ION-Netwerk
Het ION-Netwerk is een nieuwe sociale business club die bedrijven die inclusief ondernemen samenbrengt. ION zet actief in op meer werk voor mensen die ondersteuning nodig hebben in het op eigen kracht toetreden tot de arbeidsmarkt. Het idee is dat we van elkaar kunnen leren en elkaar stimuleren om sociaal te ondernemen. De leden van het netwerk helpen elkaar, niet alleen op het gebied van het aannemen en begeleiden van deze groep werkzoekenden, maar juist ook zakelijk door het gunnen van opdrachten.

Maakt u de match op 10 oktober? 15.30 uur – 18.30 uur, de Kube (Honig).
Dit wil je niet missen! Meld je aan via http://goo.gl/forms/xeCiARSHyhoYsP5X2

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
10/10/2016
Tijd:
17:30 - 21:00

Organisator

ION
Telefoon
06-53381467
E-mail
ion@wbrn.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!