Inclusief Ondernemers Netwerk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online masterclass: Inclusief organiseren en werkgeverschap

11/10/2021, vanaf 16:00 - 17:30

Speciaal voor HR-professionals organiseert Werkbedrijf Rijk van Nijmegen een online masterclass Inclusief organiseren en werkgeverschap: van onderzoek naar best practice. Meld u kosteloos aan en neem deel aan deze interactieve sessie met prof. dr. Annet de Lange.

Wat kunt u verwachten?
Het is essentieel dat we als samenleving een arbeidsmarkt creëren waar iedereen structureel mee kan doen. Daar zijn duurzame arbeidsrelaties voor nodig. Uit landelijk onderzoek blijkt dat werkgevers graag bereid zijn om kwetsbare doelgroepen een kans te geven. In de praktijk lopen ze echter te vaak tegen belemmeringen aan, zoals hoe begeleid je een onbekende kwetsbare doelgroep op de werkvloer? In deze masterclass staat Annet de Lange stil bij relevante onderzoeken en best practices uit de praktijk om inclusief organiseren en werkgeverschap meer inhoud te geven. Ook gaat zij interactief met het publiek in gesprek over ervaringen in de praktijk.

Over Annet de Lange
Annet is lector Human Resource Management bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en bestuurslid van stichting Inclusief Werkgeven Midden-Gelderland. Ze schreef het boek Omdat het kan!, boordevol HRM handvatten voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Programma
16.00      Aftrap door Ina Hol, directeur WerkBedrijf
16.10      Masterclass Annet de Lange: Inclusief organiseren en werkgeverschap
17.00      Stel uw vraag aan Annet de Lange
17.30      Afsluiting

Ik ben erbij!
Aanmelden kan via onderstaande link. Is deze masterclass (ook) interessant voor een collega? Stuur deze uitnodiging dan gerust door. De link naar de masterclass sturen wij u enkele dagen van te voren toe.

Graag tot 11 oktober!

Aanmelden

Gegevens

Datum:
11/10/2021
Tijd:
16:00 - 17:30

Locatie

online

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!