Inclusief Ondernemers Netwerk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mix & Match ION ontbijt

21/06/2022, vanaf 08:30 - 10:15

ION organiseert dinsdag 21 juni een Mix & Match ontbijt in kleine setting voor ION-leden en werkzoekenden. Op die manier kun je kennis maken met verschillende werkzoekenden. Dit keer staan competenties centraal. Er zijn veel werkzoekenden die op basis van hun opleiding en arbeidsverleden ogenschijnlijk niet aansluiten op jouw vacature(s). Maar wellicht beschikken zij wel over competenties die in het bedrijf goed inzetbaar zijn. We kijken dus of we op een andere manier de match kunnen maken. En dat is niet het enige doel. Samen met de werkzoekende bekijken welke kansen jij als ondernemer kunt bieden, bijvoorbeeld door een stagedag of een netwerkgesprek aan te bieden, is minstens zo belangrijk.

Programma
08.15   Ontvangst
08.30  Aftrap en start ontbijt
10.15   Einde bijeenkomst

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 14 juni via deze link. Wij rekenen dan op je komst. Mocht je toch verhinderd zijn, dan horen we dat graag uiterlijk een week vantevoren. Bij aanmelding vragen we om de 5 competenties aan te geven die het meest relevant zijn voor jullie organisatie en/of jullie openstaande vacatures.

Deelname is gratis
Voor ION-leden is deelname aan het Mix & Match ontbijt gratis.

Locatie en parkeren
Het Mix & Match ontbijt vindt plaats bij WerkBedrijf en UWV WerkgeversServicepunt. Het adres is Nieuwe Dukenburgseweg 21a in Nijmegen. Kom je met de auto, dan kun je voor het pand parkeren.

Meer informatie of vragen?
Heb je nog vragen over het Mix & Match ontbijt? Stuur een mail naar ION en we nemen zo snel mogelijk contact op. Tot 21  juni!

Gegevens

Datum:
21/06/2022
Tijd:
08:30 - 10:15

Locatie

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 21A
Nijmegen,
+ Google Maps

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!