Inclusief Ondernemers Netwerk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennislunch: Beschut werk

18 april 2024, vanaf 11:15 - 13:00

Graag nodigen we je uit voor de ION Kennislunch op donderdag 18 april. Onder het genot van een lekkere lunch kom je meer te weten over Beschut werk. Wat houdt het precies in? Wat betekent het voor een werknemer en voor jou als werkgever? Wat zijn detacheringsbanen? Welke voorwaarden, ondersteuningsmogelijkheden en tegemoetkomingen zijn er? En welke kansen biedt het? WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, een werkgever en een werknemer vertellen je er alles over.

Ook praten we je bij over een pilot die we gaan starten, exclusief voor ION-leden, gericht op de ontwikkeling van medewerkers. Misschien wel een mooie kans voor jouw organisatie!

Natuurlijk is er tijdens de lunch voldoende ruimte om in gesprek te gaan met andere ION-leden. Ben jij er ook bij op 18 april?

Het programma
11.15 Inloop
11.30 Opening door ION-bestuur
11.40 Pilot voor ION-leden: vouchers ontwikkeltrajecten
11.55 Beschut werken
12.30 – 13.00 Lunch en napraten

Praktische informatie
De kennislunch vindt plaats bij Brasserie Charley, Nieuwe Holleweg 4, Beek-Ubbergen. Eventuele dieetwensen kun je bij de aanmelding aan ons doorgeven. Na aanmelding ontvang je een week voor de kennislunch een mail met praktische informatie.

Meld je hier aan.

Gegevens

Datum:
18 april 2024
Tijd:
11:15 - 13:00

Locatie

Brasserie Charly
Nieuwe Holleweg 4
Beek-Ubbergen,
+ Google Maps

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!