Inclusief Ondernemers Netwerk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ION-borrel: Party of the Year Clean-Up

18/07/2017, vanaf 18:30 - 21:00

Ben je ondernemer en wil je kennismaken met het Inclusief Ondernemers Netwerk? Dan ben je van harte welkom op de ION-borrel op 18 juli! Binnenkort barsten de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en omgeving weer los. Dat betekent heel veel gezelligheid, aanmoedigen van de lopers en genieten van alle optredens. Maar de organisatie van de Vierdaagsefeesten en de Dar hebben ook een duurzame ambitie: een volledig afvalvrij evenement. En daar dragen we als ION een steentje aan bij. We zijn voor even Wijkhelden en ruimen niet alleen afval op, maar zamelen ook grondstoffen in. Zo zorgen we samen voor een schoon en circulair evenement.

Samen aan de slag
We nodigen je van harte uit voor de ION clean up én borrel op dinsdag 18 juli, vanaf 16.30 uur onderaan de Lage Markt op de Waalkade. Voordat we gaan borrelen, steken we eerst samen met Nijmeegse Annie onze handen uit de mouwen! We gaan de Dar een handje helpen met een schoonmaakactie. Samen gaan we bekers verzamelen en opruimen. Uiteraard levert Dar hiervoor materiaal. Na de clean-up gaan we borrelen op het Duurzaamheidsplein (Kelfkensbos).

Het programma

16.30 uur
Start bij rotonde aan de Waalkade (onderaan de Lage Markt). Pieter-Balth Linders, directeur van Dar, heet jullie welkom en zorgt voor de briefing.

17.00 uur
Start cleanup. We gaan aan de slag op de Waalkade en lopen via de Voerweg naar het Party into the future plein (Museumplein).

18.00 uur
Verzamelen bij het kunstwerk op het Party into the future plein.  Opbrengst vastleggen met fotomoment met pers.

18.10 uur
Start ION-borrel in het Paviljoen op het Kelfkensbos (incl. muziek)

19.00 uur
Einde

Jij helpt toch ook mee?
Netwerken én je bijdrage leveren tijdens de Vierdaagsfeesten. Dat klinkt als een mooie combi! Meld je voor 10 juli aan voor de ION clean-up via ion@wbrn.nl. Introducés zijn van harte welkom. Graag tot 18 juli!

 

 

Gegevens

Datum:
18/07/2017
Tijd:
18:30 - 21:00

Organisator

ION en DAR

Locatie

Rotonde waalkade (onderaan de Lage Markt)
Lage Markt
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps

Wilt u ook mee doen? Meld u dan nu aan en doe ook mee!

Ik doe mee!